I våra projekt hjälper vi våra kunder från nykläckt idé till rullande produktion. Vid framtagning av t ex en hel eller delar av en tillverkningslinje tar vi ansvar för konstruktion, tillverkning, montering, utprovning, installation och igångkörning.

Det finns saker vi gärna skryter med. Annat berättar vi aldrig om.

Vi har medarbetare som är duktiga ingenjörer, som kan lösa besvärliga tekniska problem. Och vi har skickliga verktygsmakare och hantverkare, med känsla för maskiner och material, som gör verklighet av det som konstruktörerna dokumenterat i 3D CAD. Det skryter vi gärna med.

Men det finns också sådant vi aldrig pratar om. Vi hanterar ofta känslig eller t o m hemlig information om nya eller framtida produkter. Sekretess och förtroende är självklarheter för oss och inget om de konfidentiella projekten slipper utanför huset.

BILDEN: Från idé till färdig produktionslinje. Utifrån våra uppdragsgivares idéer och konstruktioner ritar, utvecklar, utvecklar och bygger vi fungerande produktionslinjer. I denna maskin kombineras plastfilm och elastiskt snöre till en praktisk och lättanvänd plasthätta för hygienisk livsmedelshantering.